Ga je mee All In?

Je bent een ondernemende professional en ja, je weet best dat er veel uit LinkedIn te halen valt. Je doet er tot nu toe alleen te weinig mee om ook echt resultaat te zien. Omdat je niet precies weet wat nou handig is in je online presentatie. Of omdat het je simpelweg ontbreekt aan tijd en al helemaal aan zin om het wiel zelf opnieuw te moeten uitvinden.

Ben ik blij dat je deze tekst voor ogen hebt 😉 Je kunt namelijk een boel doen om je online eerste indruk te beïnvloeden en je LinkedIn profiel + activiteit op het platform een uitstekend visitekaartje voor jezelf én je bedrijf te laten zijn. Dat begint met weten hoe LinkedIn voor je kan werken en snappen wat jij kunt doen om duurzaam zichtbaar zijn in je netwerk.

Sounds good? Lees dan vooral nog even verder!

Dit is wat we gaan doen:

 • Profielscan

  Het enige wat ik van je nodig heb om van start te kunnen is je huidige LinkedIn profiel. Ik begin met het maken van een uitgebreide scan, waarna je mijn professionele en objectieve feedback ontvangt in rapportvorm. Dit is ‘huiswerk’ voor jou en dient als een handig naslagwerk. 

 • LinkedIn sessie

  De volgende stap is de 1-op-1 LinkedIn sessie, waarin we de diepte ingaan als het gaat om jouw online profilering. Met het ‘huiswerk’ uit de scan, waar jij ondertussen mee aan de slag bent gegaan, maken we een vliegende start. In 2 uur tijd (online of offline) lopen we nogmaals stapsgewijs door je profiel om de punten op de i te zetten en is er alle ruimte om te sparren, je vragen te stellen en help ik je (praktische) problemen op het platform te tackelen. 

  De belangrijkste basis is hiermee gelegd: je online aanwezigheid staat of valt met je profiel en van hieruit werk je gestaag aan je zichtbaarheid.

 • Content Brainstorm Sessie

  Na het finetunen van je persoonlijke en evt. bedrijfsprofiel op LinkedIn, plannen we een content brainstormsessie in. Ik help je in deze inspirerende sessie van 1,5 uur naar een helder plan van aanpak: waar wil je het over hebben (en waar niet), wat worden je contentpijlers en hoe vlieg je die aan? We schetsen daarmee een handig kader waar je op terug kunt vallen en wat je steeds opnieuw houvast geeft, zodat jij precies weet wat je de komende tijd online gaat delen. Dat geeft jou focus en rust en maakt je top of mind bij je netwerk voor precies datgene waar je op gevonden wil worden.

 • Persoonlijke LinkedIn Coach

  Vanaf dit moment kijk ik 2 maanden lang intensief met je mee naar jouw online activiteit op LinkedIn en geef je feedback tijdens 2 wekelijkse Content Calls. Daarbij is meten weten! Dus evalueren we ook je ‘LinkedIn-cijfers’: welke (soort) content doet het goed en waar kun je evt. aanscherpen en bijschaven?

  Verwacht een positief kritische blik van mijn kant en een berg aan praktische tips en trucs om je verder te helpen. 

 • Evaluatie

  Aan alle het goede komt een einde.. Maar niet voordat we samen terugblikken naar de afgelopen periode: Wat neem je ervan mee, wat heeft het je geleerd en opgeleverd en hoe ga je nu verder? Ik blijf je natuurlijk graag volgen en je hebt er Linklijn hulplijn for life bij 🙂

Deze mensen gingen je voor:

Ik heb met Ilse samengewerkt om mijn LinkedIn profiel aan te scherpen. Door middel van een profielscan, brainstorm sessies en coaching heb ik samen met Ilse mijn profiel naar een hoger niveau getild. Daarnaast voldoende tips mee gekregen om mijn online zichtbaarheid te versterken. Ilse kon goed meedenken om mijn ‘online merk’ neer te zetten, mede door haar ruime kennis van Linkedin en haar ervaring als loopbaancoach. Ik heb het contact met Ilse als prettig, nuttig en opbouwend ervaren. Mocht je jouw Linkedin profiel en/of online zichtbaarheid willen verbeteren, dan kan ik haar zeker aanbevelen!

Waardevol! Ilse sluit naadloos aan op waar jíj staat met je online zichtbaarheid. Door dat Ilse tijd nam om te luisteren en door te vragen, vond ik de woorden die aansluiten bij mijn verhaal. Op waar ik naar toe wil, dus waar ik meer van wil krijgen. En ja, dat merkte ik direct in de maanden die daarop volgden; meer en betere connectie met mijn (uitgebreide en meer waardevolle) netwerk. Ilse geeft je praktische handvatten en helpt je over jouw eigen drempel of hobbel heen. Waardevolle gesprekken gegarandeerd!

Als jij er klaar voor bent om All In te gaan..

..dan hoor ik graag van je. Laten we werk maken van jouw unieke en krachtige online presentatie!

Het All In Programma kost € 1195 excl. btw. Dit is altijd inclusief mijn volledige voorbereiding, evt. gespreksruimte bij mij op kantoor in hartje Den Haag en/of online tools (Zoom, Teams, Google Meet) voor de 1-op-1 sessies, Content Calls en al onze contact- en sparmomenten gedurende dit traject.

Heb je vragen en/of wil je eerst kennismaken? All good, ik hoor je graag via 06-50825029 / ilse@onlineverderkijker.nl of stuur me een bericht via LinkedIn.

En kan ik je alvast op weg helpen met mijn 5 beste tips voor jouw online zichtbaarheid? Cadeautje : )