Ben jij All In om LinkedIn voor je te laten werken?

Je bent een ondernemende professional en ja, je weet best dat er veel uit LinkedIn te halen valt. Je hebt ook wel een LinkedIn profiel, maar doet er alleen niet zoveel mee. Omdat ‘ie nooit helemaal goed van de grond is gekomen en je niet weet wat nou handig is in je online presentatie. Of omdat het je simpelweg ontbreekt aan tijd en al helemaal aan zin om het wiel zelf opnieuw te moeten uitvinden.

Ben ik blij dat je deze tekst voor ogen hebt 😉 Want als dit voor jou geldt, dan help ik je graag om de boel voor eens en voor altijd te verduidelijken. Zodat je een krachtig profiel achter de hand hebt, zowel van jezelf als je bedrijf. Zodat je weet hoe LinkedIn voor je kan gaan werken én wat je kunt doen om zichtbaar te worden en blijven voor je netwerk. En zodat je precies weet waar je het op LinkedIn over kunt hebben en welke content past bij wat je wil uitstralen. Met een gestructureerd plan als stok achter de deur én mij als jouw persoonlijke LinkedIn buddy.

Sounds good? Lees dan vooral nog even verder!

Dit is wat we gaan doen:

 • Profielscan

  Ik begin met het maken van een uitgebreide profielscan van je huidige LinkedIn profiel, waarna je mijn professionele en objectieve feedback ontvangt in rapportvorm. Deze scan is ‘huiswerk’ voor jou en dient meteen als een handig naslagwerk. Alvast een sneak preview van zo’n profielscan? Klik dan hier.

 • Een-op-een LinkedIn sessie

  De volgende stap is de een-op-een LinkedIn sessie, waarin we meteen de diepte ingaan als het gaat om jouw online profilering. Met het ‘huiswerk’ uit de scan, waar jij ondertussen mee aan de slag bent gegaan, maken we een vliegende start. In 2 uur tijd (online of offline) lopen we nogmaals stapsgewijs door je profiel om de punten op de i te zetten en is er alle ruimte om te sparren, je vragen te stellen en help ik je (praktische) problemen op het platform te tackelen. 

  De belangrijkste basis is hiermee gelegd: want je online aanwezigheid staat of valt met je profiel en van hieruit werk je gestaag aan meer zichtbaarheid.

 • Content Brainstorm Sessie

  Na het finetunen van je persoonlijke en evt. bedrijfsprofiel op LinkedIn, plannen we een content brainstormsessie in. Ik help je in deze sessie van 1,5 uur met veel plezier naar een helder plan van aanpak: waar wil je het over hebben (en waar niet), wat wil je uitstralen en hoe pak je dat aan? Content dus, in alle soorten, maten en vormen. Ik daag je uit om te experimenteren en laat je kennis maken met een online tool die ik hiervoor zelf dagelijks gebruik.

 • Persoonlijke LinkedIn Coach

  Vanaf dit moment kijk ik 6 weken lang intensief met je mee naar jouw online activiteit op LinkedIn en geef je feedback. Meten is weten! Dus evalueren we je ‘LinkedIn-cijfers’: welke (soort) content doet het goed en waar kun je evt. aanscherpen en bijschaven?

  Verwacht een positief kritische blik van mijn kant en een berg aan praktische tips en trucs om je verder te helpen. 

Na afloop van dit All In Programma ben jij met recht een LinkedIn All Star en heb je alles in huis om het platform succesvol te gebruiken. Je profiel is een representatief en krachtig online visitekaartje geworden en door het delen van sterke content ben je niet alleen blijvend zichtbaar, maar weten mensen jou te vinden. Voor precies datgene waar jij goed in bent en waar je blij van wordt. Want dat heb je ze tenslotte heel duidelijk gemaakt 😉

Ben jij er klaar voor om All In te gaan? Ik hoor graag van je, maken we direct werk van je online presentatie!

En hoe verder?

 • Start & planning
 • We starten uiteraard in overleg en dat kan wat mij betreft vaak al op korte termijn. Om te beginnen heb ik namelijk niets anders nodig dan je LinkedIn profiel voor de profielscan!
 • Idealiter plannen we 2 weken hierna de eerste 1-op-1 sessie (à 2 uur) in, zodat je tijd hebt om met het ‘huiswerk’ wat uit de scan komt aan de slag te gaan.
 • Hierop volgt de content brainstorm sessie van 1,5 uur, waarna ik 6 weken lang jouw persoonlijke LinkedIn buddy ben!
 • Globaal genomen ben je dus zo’n 2 à 2,5 maand intensief aan de slag met je online presentatie. Het kan sneller of juist langzamer (tot max. 3 maanden) als je dat beter past.
 • Kosten
 • Het All In Programma kost € 995 excl. btw. Dit is inclusief mijn volledige voorbereiding, evt. gespreksruimte bij mij op kantoor in Den Haag en/of online tools voor de 1-op-1 sessies en al onze contact- en sparmomenten er omheen.

Neem gerust contact op!

Ik ben heel benieuwd naar jou en je verhaal en kijk ernaar uit om je te mogen helpen bij het maken van een krachtige online presentatie.

Heb je vragen en/of wil je eerst kennismaken? All good, ik hoor graag van je via 06-50825029 / ilse@onlineverderkijker.nl of stuur me een bericht via LinkedIn.

En kan ik je alvast op weg helpen met mijn 5 beste tips voor jouw online zichtbaarheid? Download hier het gratis e-book. Cadeautje!