Ben jij All In om LinkedIn voor je te laten werken?

Je bent een ondernemende professional en ja, je weet best dat er veel uit LinkedIn te halen valt. Je hebt ook wel een LinkedIn profiel, maar doet er alleen niet zoveel mee. Omdat ‘ie nooit helemaal goed van de grond is gekomen en je niet goed weet wat nou handig is in je online presentatie. Of omdat het je ontbreekt aan tijd en al helemaal aan zin om het wiel zelf opnieuw te moeten uitvinden.

Ben ik blij dat je deze tekst voor ogen hebt 😉 Want als dit voor jou geldt, dan kan ik je helpen om de boel voor eens en voor altijd te verduidelijken. Zodat je een krachtig profiel achter de hand hebt, zowel van jezelf als die van je bedrijf. Zodat je weet hoe LinkedIn voor je kan gaan werken én wat je kunt doen om zichtbaar te worden voor je netwerk. Zodat je precies weet waar je het op LinkedIn over kunt hebben en welke content past bij wat je wil uitstralen. Met een gestructureerd plan als stok achter de deur én mij als jouw persoonlijke LinkedIn buddy.

Sounds good? Lees dan vooral nog even verder!

Dit is wat we gaan doen:

 • Profielscan

  Ik begin met het maken van een profielscan van je huidige LinkedIn profiel, waarna je mijn professionele en objectieve feedback ontvangt in rapportvorm. Deze scan is ‘huiswerk’ voor jou en dient meteen als een handig naslagwerk. Alvast een sneak preview van zo’n profielscan? Klik dan hier.

 • Een-op-een LinkedIn sessie

  De volgende stap is de een-op-een LinkedIn sessie, waarin we meteen de diepte ingaan als het gaat om jouw online profilering. Met het ‘huiswerk’ uit de scan, waar jij ondertussen mee aan de slag bent gegaan, maken we een vliegende start. In 2 uur face to face tijd zitten we samen achter de laptop, drinken we goede koffie en heb je alle ruimte om met mij te sparren, je vragen te stellen en je (praktische) problemen op het platform voor te leggen. 

  De belangrijkste basis is hiermee gelegd: want je online aanwezigheid staat of valt met je profiel en van hieruit werk je aan meer zichtbaarheid.

 • Content Brainstorm Sessie

  Na het finetunen van je persoonlijke en bedrijfsprofiel op LinkedIn, plannen we een content brainstormsessie in. Ik ga je tijdens deze sessie van 1,5 uur helpen met wat voor soort informatie je het beste kunt delen, passend bij wat je wil uitstralen. Content dus, in alle soorten, maten en vormen. Ik daag je uit om te experimenteren en ondersteun je met een contentplan.

 • Persoonlijke LinkedIn Coach

  Vanaf dit moment kijk ik een maand lang met je mee naar jouw online activiteit op LinkedIn en geef je feedback. ‘Meten is weten’ zei mijn oma altijd, dus we kijken zeker naar welke soort content ‘het goed doet’ en waar je aan zou kunnen scherpen, bij kan schaven en wellicht nog net een stapje verder kan gaan.

  Verwacht een positief kritische blik van mijn kant en heel veel praktische tips en trucs om je verder te helpen. 

 • Extra’s

  • Je ontvangt van mij een format voor een gestructureerd contentplan, zodat je altijd een back up én houvast hebt

Na dit All In Programma heb jij je LinkedIn vleugels uitgespreid en heb je alles in huis om het platform succesvol te gebruiken. Je profiel is een representatief online visitekaartje geworden en door het delen van passende content ben je niet alleen blijvend zichtbaar, maar weten mensen jou te vinden. Voor precies datgene waar jij goed in bent en waar je blij van wordt. Want dat heb je ze tenslotte heel duidelijk gemaakt 😉

Ben jij er klaar voor om All In te gaan? Neem dan nu contact op en maak direct werk van je LinkedIn presentatie!

En hoe werkt het dan praktisch?

 • Start & planning
 • We starten uiteraard in overleg en dat kan wat mij betreft vaak al op korte termijn. Om te beginnen heb ik namelijk niets anders nodig dan je LinkedIn profiel, omdat ik allereerst de profielscan voor je maak.
 • Idealiter plannen we 2 weken hierna de 1-op-1 sessie à 2 uur in, zodat je tijd hebt om met het ‘huiswerk’ wat uit de scan komt aan de slag te gaan.
 • Hierop volgend plannen we de content brainstorm sessie van 1,5 uur, waarna ik een maand lang jouw persoonlijke LinkedIn buddy ben!
 • Globaal genomen neemt dit programma dus zo’n 1,5 à 2 maanden in beslag. Het kan sneller of juist langzamer (tot max. 3 maanden) als je daar behoefte aan hebt.
 • Kosten
 • Het All In Programma kost € 985 excl. BTW. Dit is inclusief gespreksruimte voor de 1-op-1 sessies, goede koffie (of thee uiteraard) en al onze contact- en sparmomenten er omheen.
 • Je ontvangt van mij een factuur voorafgaand aan onze eerste 1-op-1 sessie, met een betaaltermijn van 14 dagen.
 • Als het je beter uitkomt om te betalen in 2 termijnen, is dat uiteraard mogelijk, geen probleem.

Ik ben heel benieuwd naar jou en je verhaal en zou het enorm gaaf vinden om je hierbij te mogen helpen. Wil je nog meer weten of eerst eens kennis maken? All good, ik hoor graag van je!

Neem contact met me op via 06-50825029 / ilse@onlineverderkijker.nl of stuur me een bericht via LinkedIn.

Hartelijke groet!

En kan ik je alvast op weg helpen met mijn 5 beste tips voor jouw online zichtbaarheid? Download dan nu het gratis e-book, cadeautje!