Maak ambassadeurs van je medewerkers!

Incompany LinkedIn trainingen op maat

Je medewerkers hebben wel een LinkedIn profiel, maar doen er eigenlijk niet zoveel mee. Ze vinden het niet gemakkelijk om zichzelf te profileren, laat staan iets te vertellen over hun werk, terwijl ze het wel met veel enthousiasme en energie doen.

LinkedIn kan voelen als het zoveelste op de to-do lijst, maar toch.. Als je er nu eens echt werk van wil maken, hoe pak je het dan slim aan en wat kan het je eigenlijk allemaal opleveren?

Een stevig online bedrijfsmerk kan niet zonder de representatieve online presentatie van haar medewerkers!

En als niet iedere medewerker even LinkedIn-vaardig is, laten we dan vooral beginnen bij het begin: het creëren van ambassadeurschap doe je namelijk vooral door met elkaar te leren en experimenteren. Ondersteund door een specialist met een berg aan praktijkervaring om hen de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. That’s me 😉

In 4 stappen naar een krachtige online presentatie

Voor je bedrijf en je medewerkers

Met mijn kennis en ervaring vanuit ruim 12 jaar professioneel LinkedIn-gebruik, en achtergrond als loopbaancoach, train ik ambassadeurs in wording met name op de 2 belangrijkste elementen: een helder LinkedIn profiel en persoonlijke online activiteit op het platform. Omdat die 2 onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en enorm goed bijdragen aan een authentiek kijkje in de keuken van de organisatie.

Klik op onderstaande stappen voor mijn aanpak: