‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’

Een paar jaar terug zag ik deze uitspraak voor het eerst, levensgroot op een muur in de aankomsthal van het vliegveld van Kaapstad. En al meerdere malen mocht ik in real life proeven hoe waar deze Afrikaanse wijsheid is! Hoe tof het ondernemerschap is als er partnerschappen ontstaan met andere ondernemers, die de dingen ook graag nét even wat anders aanpakken. Omdat ze daar heilig in geloven en omdat het beter en simpeler kan dan hoe de zaken er nu voor staan.

Met veel plezier en trots stel ik je hier mijn partners voor 🙂

Soms kom je mensen tegen die het ‘gewoon’ doen: die elke (!) maandagochtend een blog online zetten, die twee (!) boeken schrijven en dan ook nog een online product lanceren. Wauw, ik geef het je te doen.

Marjolein Diks is zo iemand en als ik ook maar ergens in m’n netwerk een vraag over pitchen hoor, dan denk ik aan haar. Want niet alleen weet ze er écht alles van, met haar nieuwe online Plug & Pitch programma biedt ze een mooi product voor ondernemers die weinig tijd hebben en toch graag zelf iets aan hun pitch verbeteren.

Marjolein is met haar bedrijf Dikscommuniceert wat mij betreft de ‘go-to woman’ als het om pitchen gaat! Een goede pitch is belangrijk om als ondernemer onderscheidend te kunnen zijn, ook online. En daarom ben ik ook zo blij met ons partnerschap, want hoe mooi zou het zijn als je die pitch dan ook vertaalt naar jouw LinkedIn profiel? Wil je er meer over weten, bekijk dan hier de trailers en laat je inspireren. Omdat jouw bedrijf een goede pitch verdient!

M’n LinkedIn buddies 🙂 Sebastiaan Nagel en Judith Eversdijk zijn precies dat: gelijkgestemden in hoe we over LinkedIn denken, hoe we onze klanten adviseren en altijd op zoek naar de persoonlijke aanpak. Omdat mensen zaken doen met mensen, ook in een B2B omgeving!

Dit duo helpt organisaties en hun medewerkers met een stevige online presence, campagnemanagement en leadgeneratie op LinkedIn. Daarnaast zijn ze vaste bloggers voor Frankwatching, hèt platform voor als je op de hoogte wil blijven van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing, communicatie, social media en tech. Echte experts dus!

En dan ook nog in samenwerking met vaste huisfotograaf Erik Wardekker, die de meest sprekende profielfoto’s maakt. Je snapt dat ik erg blij word van onze samenwerking!

Meer weten over Social Blooming en op de hoogte blijven van alle relevante LinkedIn ontwikkelingen? Klik hier voor alle ins & outs.