Jouw online eerste indruk

Een representatief LinkedIn profiel werkt als een online visitekaartje: je investeert direct in de eerste indruk die je maakt richting toekomstige werk- en/of opdrachtgevers, samenwerkingspartners, klanten en al je netwerkcontacten.

Als je daar echt even bij stil staat, dan weet je hoe belangrijk dat is. Hoe waardevol het is als men direct ziet wie je bent, wat je doet en vooral wat je voor hen kunt betekenen. Omdat ze dan ook weten dat ze bij jou precies aan het goede adres zijn!

Ik help je in 2 stappen graag verder.

Stap 1: De profielscan

Een volledige check van je huidige LinkedIn profiel, met daarop mijn professionele en objectieve feedback. Door deze voorafgaand aan onze sessie in te zetten, geef ik je al direct wat ‘huiswerk’ mee ter voorbereiding daarop en heb je met het rapport een handig naslagwerk tot je beschikking.

Waar ik o.a. op let:

  • Je profielfoto en headline
  • Een persoonlijke introductie en vermelding van je contactgegevens
  • De opbouw en invulling van je werkervaring, opleiding en evt. aanvullende prestaties
  • De aanwezigheid van aanbevelingen, vaardigheden en onderschrijvingen
  • Je online activiteit

Kortom: een scherpe blik op jouw online eerste indruk!

Stap 2: De 1-op-1 sessie

Een verdiepingsslag in jouw online profilering en effectieve inzet van LinkedIn. We nemen de tijd om je profiel verder aan te scherpen en in te zoomen op jouw unieke persoonlijke online presentatie. We bespreken o.a. de volgende onderwerpen:

  • Wat is jouw expertise en hoe komt die het beste tot z’n recht op digitaal papier?
  • Welk doel heb je voor ogen met LinkedIn?
  • Hoe wordt je zichtbaar en bereik je je netwerk?

Tijdens deze persoonlijke sessie van ca. 2 uur hebben we alle tijd en ruimte om te sparren, kun je al je vragen stellen en evt. (praktische) problemen voorleggen. We blokken onze agenda’s, de telefoons gaan uit en we zetten goede koffie, zodat we er samen helemaal in kunnen duiken 🙂

Na afloop ga jij de deur uit met een krachtig LinkedIn profiel en een berg aan achtergrond informatie die je effectief weet in te zetten voor jouw doel: profilering van je business, duurzame zichtbaarheid en ècht contact met je netwerk.

Deze mensen gingen je voor:

Ilse heeft mij in een hele prettige sessie laten zien HOE je de punten op de spreekwoordelijke i zet om je Linkedin profiel te optimaliseren EN te personaliseren. Daarbij durfde ze mij met ‘liefde’ te confronteren en uit te dagen om mijzelf te laten zien in mijn profiel en niet alleen mijn werk(zaamheden). Dit resulteerde in een sterker profiel en een mooi gesprek met een mooi mens!

Ilse zorgt dat je online LinkedIn profiel echt aansluit bij je persoonlijkheid en ambitie. Haar aanpak van een objectieve screening van je profiel en vervolgens een persoonlijk gesprek over wie je bent en wat je wil en kan, vond ik prettig en effectief. Ilse ‘leest’ je snel en weet je met de juiste vragen tot de kern te krijgen. Absoluut de moeite waard!

Ilse is een echte aanrader! Ze zorgt er samen met jou voor dat je LinkedIn profiel er weer strak bij staat, en goed aansluit op jouw carrière plannen en ambities. En dat doet ze op een hele natuurlijke en prettige manier. Ze durft de juiste vragen te stellen die jou helpen beantwoorden wie jij als persoon echt bent, en hoe jij waarde gaat toevoegen aan je toekomstige werkgever/opdrachtgever. Jezelf professioneel profileren is inmiddels echt een ander vak dan 10 jaar geleden. Haar grondige profielscan gevolgd door een persoonlijke begeleiding om de bevindingen in uit te werken/in te vullen spelen hier perfect op in.

Ilse’s kracht zit voor mij, buiten de profielscan en de praktische tips, in het tijd nemen en doorvragen. Het dwingt je na te denken over wie je bent, wat je te bieden hebt en wat voor je doelgroep waardevol is om te lezen. Om vervolgens je tekst kracht bij te zetten door het een logische plek in je profiel te geven. Heel blij mee!

Interesse? Ik ga graag met je aan de slag!

De combinatie van een LinkedIn profielscan en 1-op-1 sessie kan zowel online (via Zoom, Teams of Google Meet) als offline, bij mij op kantoor in hartje Den Haag. Je betaalt € 395 excl. btw, met gegarandeerd mijn volledige aandacht en expertise én alle contactmomenten er omheen.

Neem gerust contact op als je meer wil weten of gewoon direct een afspraak in wil plannen 😉 Je kunt me bereiken via 06-50825029 / ilse@onlineverderkijker.nl of natuurlijk via LinkedIn! Ik hoor graag van je.

En kan ik je alvast op weg helpen met mijn 5 beste tips voor jouw online zichtbaarheid? Download hier het gratis e-book. Cadeautje!