Jouw online eerste indruk

Een LinkedIn profielscan èn een 1-op-1 sessie

Een representatief LinkedIn profiel werkt als een online visitekaartje: je investeert direct in de eerste indruk die je maakt richting toekomstige werk- en/of opdrachtgevers, samenwerkingspartners, klanten en al je netwerkcontacten.

Als je daar echt even bij stil staat, dan weet je hoe belangrijk dat is. Hoe waardevol het is als men in een klap ziet wie je bent, wat je doet en vooral wat je voor hen kunt betekenen. Omdat ze dan ook weten dat ze bij jou precies aan het goede adres zijn om geholpen te worden.

Ik help je in 2 stappen graag verder.

Stap 1: De profielscan

Een volledige check van je huidige LinkedIn profiel, met daarop mijn professionele en objectieve feedback. Door deze voorafgaand aan onze sessie in te zetten, geef ik je al direct wat ‘huiswerk’ mee ter voorbereiding daarop en heb je met het rapport een handig naslagwerk tot je beschikking.

Waar ik o.a. op let:

  • Je profielfoto en headline
  • De samenvatting en vermelding van je contactgegevens
  • De opbouw en invulling van je werkervaring, opleiding, cursussen en evt. projecten
  • De aanwezigheid van aanbevelingen, vaardigheden en onderschrijvingen
  • De aanwezigheid van visuele content en het juiste gebruik van logo’s
  • Het aantal connecties en je activiteiten middels updates, aanwezigheid in groepen en het volgen van o.a. bedrijven

Kortom: een scherpe blik op jouw online eerste indruk!

Weten hoe het rapport van een profielscan eruit ziet?

Bekijk hier een voorbeeld.

Stap 2: De 1-op-1 sessie

Een verdiepingsslag op jouw online profilering en effectieve inzet van LinkedIn. We nemen de tijd om je profiel verder uit te breiden, aan te scherpen en in te zoomen op jouw specifieke persoonlijke online presentatie. O.a. de volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze sessie:

  • Wat is jouw expertise en hoe komt die het beste tot z’n recht op digitaal papier?
  • Welk doel heb je voor ogen met LinkedIn?
  • Hoe wordt je zichtbaar en bereik je je netwerk?

Tijdens deze persoonlijke LinkedIn sessie van ca. 2 uur heb je alle tijd en ruimte om met mij te sparren, je vragen te stellen en je (praktische) problemen op het platform voor te leggen. We blokken onze agenda’s, de telefoons gaan uit en ik zorg voor goede koffie, zodat we er samen helemaal in kunnen duiken.

Na afloop ga jij de deur uit met een krachtig LinkedIn profiel en een berg aan LinkedIn achtergrond informatie die je effectief weet in te zetten voor jouw doel: profilering van je business, een volgende stap in je loopbaan en ècht contact maken met je netwerk.

Samen met Ilse werkte ik aan het op orde krijgen van mijn LinkedIn profiel. Na 40 jaar en 2 lange dienstverbanden, moest daar het een en ander aan gesleuteld worden. Met uitstekende kennis van zaken, veel praktische tips, geduld en vasthoudendheid van Ilse zijn we er in geslaagd om de aanwezige ingrediënten te vertalen naar een goed profiel, wat mij enorm gaat helpen bij het vinden van een volgende baan/opdracht.

Leo MoermanOperationeel Directeur

Interesse? Ik ga graag met je aan de slag! Neem contact met me op via ilse@ikbenverderkijker.nl of stuur me een bericht via LinkedIn.