Social media chaos!

Ik heb een nieuw ding. Iets waar ik erg blij van word, veel voldoening uit haal en waar ik net even wat stappen verder voor moet zetten. Noem het een ‘uitdaging’, ik zie het zelf vooral als een gave ontwikkeling in mijn ondernemerschap. En ik mag het de laatste weken steeds vaker doen, zomaar, omdat het goed loopt en omdat het op m’n pad komt. Voor mensen die met een probleem zitten, een veelvoorkomend probleem zelfs, en mijn hulp daar goed bij kunnen gebruiken.

Waar ik het in hemelsnaam over heb? Een ‘persoonlijke social media strategie sessie’! Een hele mond vol, ik weet het, ik moet er nog een flitsende term voor bedenken 😉 Maar het is ontzettend tof om te doen en combineert 2 dingen waar ik veel over weet en waar ik goed in ben: social media en structuur in chaos brengen.

Hoe dat dan werkt vraag je je af? Nou, het begint vooral met een simpele vraag: wat is de kern van hetgeen dat je doet en wat levert het jouw klant, doelgroep, werk- of opdrachtgever op? Een makkelijke vraag om te stellen, vaak een minder makkelijke vraag om te beantwoorden. Maar als je dit eenmaal weet, is het al een stuk eenvoudiger om een aantal piketpaaltjes te slaan om vanuit verder te werken. Je strategie dus, op social media gebied, onmisbaar in deze tijd!

Voor wie is dit dan bedoeld? Voor jou, je collega, je bedrijf, je buurman, je sportmaatje; als je met je handen in het haar zit en niet weet waar te beginnen op social, als je graag meer klanten wil bereiken of juist op zoek bent naar nieuw werk. Als je er ooit eens aan begonnen bent, maar het niet meer hebt bijgehouden. Als je een helpende hand kunt gebruiken van een professional.

En waar ik naar kijk in deze sessies? Waar je doelgroep zich bevindt, welke social kanalen het best passend zijn, welke (soorten) content je kunt delen en met welke structuur je dit kunt doen. En zo ben je in 2 à 3 uur al een heel stuk verder op social media gebied en heb je een stevige basis gelegd om vanuit verder te werken.

Kortom: Ik help je om structuur aan te brengen in je social media chaos! Met heel veel plezier mag ik wel zeggen 🙂

Meer weten? Neem contact me op, ik hoor graag van je.