Zelfbenoemde inspiratiedagen, een aanrader!

Deze afgelopen week heb ik mezelf opgesloten met als enige doel te focussen op de plannen en ideeën die allemaal in m’n hoofd zaten. Om die nou eindelijk eens op papier te krijgen en verder uit te werken. Rechtstreeks uit het hoofd en het hart, om ze te kunnen delen, o.a. met jou dus!

Ik vind m’n werk als social media trainer en loopbaancoach heel erg leuk, boeiend, interessant, het geeft me energie en ik word er erg blij van. Tegelijkertijd doe ik overal inspiratie op en kom ik er soms simpelweg niet aan toe om er meer mee te doen, dan ze te bewaren. Eerst in het hoofd, daarna middels lijstjes, Pinterest, artikelen die ik als favoriet bewaar in m’n leeslijst, emails die ik naar een aparte map sleep om later nog eens terug te lezen, enzovoort, enzovoort.

Herkenbaar? Na een tijdje is die (digitale) stapel niet meer te overzien en neemt het letterlijk en figuurlijk nogal wat ruimte in.

Wat ik vooral heb geleerd van de afgelopen week, is dat het helpt, die tijd, aandacht en focus. En ook nog eens bevrijdend werkt en zorgt voor nog meer inspiratie 🙂

Dubbele winst dus!

Waar ik zoal aan gewerkt heb? Het uitwerken van een online trainingsprogramma (waar ik je binnenkort uiteraard meer over vertel), het sorteren en verwerken van de vele aantekeningen die ik heb gemaakt tijdens de opleiding die ik volg, het maken van een planning voor de komende maanden (wat wil ik waar uitzetten in termen van contentmarketing), het schrijven van artikelen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Hoewel het toch echt ‘maar’ 3 dagen waren, heeft het me een boel rust en ruimte opgeleverd. Allereerst in het hoofd, maar zeker ook in mijn agenda en mailbox, waardoor ik weer fijn vooruit kan. Op naar de volgende zelfbenoemde inspiratiedagen! Want dat die er gaan komen, dat weet ik zeker.

Wil je weten waar ik me heb opgesloten? Check www.hetgekroondevisje.nl een heel fijn en vooral rustig stadsappartement in hartje Utrecht. Ik hou nou eenmaal erg van de stad, zelfs al heb ik er dit keer niet heel veel van gezien 😉