Écht zichtbaar maken wat je doet, betekent je medewerkers aan het woord laten.

Klinkt spannend? Dat hoeft het niet te zijn, mits er een gezamenlijk plan aan ten grondslag ligt en er ruimte is voor leren en experimenteren.

Kennis alleen leidt niet tot gedragsverandering en dus is het zaak om de boel heel concreet te maken:

 • Waar werken we precies naartoe?
 • Wie en wat is daarvoor nodig?
 • Hoe ziet deze verandering er in de praktijk uit?

En laten we daarbij vooral kijken naar wat er al is, voordat we inzoomen op waar het scherper kan.

Ik geloof heilig in jezelf profileren op een manier die bij jou en je organisatie past én dat dat een gedeelde effort is. Omdat een persoonlijke en authentieke aanpak the only way to go is in dit overvolle social media landschap.

Zo ziet een Employee Advocacy Programma eruit:

Gebaseerd op ruim 10 jaar ervaring in het trainen, begeleiden en adviseren van honderden professionals, en de organisaties waarin zij werkten, in, bij en over een sterke en authentieke online aanwezigheid.

Ondersteund vanuit (wetenschappelijk) onderzoek naar intrinsieke motivatie en gedragsverandering.

 • Quickscan

   

  2 weken

  Een scherpe blik op jullie huidige online presentatie als organisatie. Voor deze nulmeting kijk ik naar wat er al goed gaat en waar het beter kan.

 • Interviews

   

  1 maand

  1-op-1 gesprekken met een dwarsdoorsnede van de organisatie: mensen in diverse functies en rollen die deel willen uitmaken van het programma.

 • Strategisch Programmaplan

   

  2 weken

  Een helder en concreet plan: waarom gaan we aan de slag met Employee Advocacy, wat willen we bereiken en wat is daarvoor nodig?

 • Individuele voorbereiding

   

  1 maand

  Profielscans en 1-op-1 sessies met iedere deelnemer zorgen voor een gezamenlijk vertrekpunt als stevige basis om vanuit verder te werken.

 • Content sessies

   

  3 tot 4 maanden

  Een gevarieerd en concreet programma van 6 tot 8 weken, waarin het creëren van content en het effectief gebruiken van LinkedIn centraal staat.

 • Gezamenlijke evaluatie

   

  2 weken

  Meten is weten: wat is er geleerd, wat heeft het opgeleverd en hoe bestendigen we dit binnen het bedrijf?

Zie deze tijdlijn als een framework. Ik kijk naar iedere organisatie en haar medewerkers met een frisse, scherpe blik en neem eerder opgedane kennis en ervaring mee. Zodat er altijd ruimte en aandacht is voor maatwerk en we tegelijkertijd voordeel in tijd, geld en energie behalen door eerdere lessons learned.

Ik verbind me op interim-basis met veel liefde en plezier voor een half jaar tot een jaar aan je organisatie en je mensen, om gezamenlijk een stevige online presentatie neer te zetten. Gebaseerd op de begeleiding van een groep van 6 personen is je investering daarvoor €2500 ex. btw p/mnd.

Wil je sparren over de mogelijkheden van een Employee Advocacy Programma voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op, dat praat wat makkelijker ;-)

No strings attached, ik denk altijd in mogelijkheden en geef je een eerlijk advies of ik je verder kan helpen. Plan hiernaast een gratis kennismakingsgesprek in, ik ontmoet je graag!

Groet Ilse