Deze mensen gingen je voor:

Ilse heb ik leren kennen tijdens een Employee Advocacy traject bij KokxDeVoogd, een adviesbureau voor overheden. Na uitleg wat Employee Advocacy is weet Ilse ook de meest eigenwijze adviseurs op een vrolijke en ontspannen wijze actief te maken. En dat blijft niet bij een keer naar je profiel kijken, je leert echt bewust en bekwaam worden. Bewust en bekwaam kun je vervolgens aan de slag. Ilse heeft mij enorm geholpen om meerdere keren over een drempel te stappen en steeds meer bewust te worden hoe je door het delen van wat mij bezig houdt, datgene voor elkaar kunt krijgen waar je naar streeft!
Na de hulp van Ilse ben ik veel frequenter bezig met LinkedIn, nemen mijn aantal volgers, connecties en interacties toe. Heel concreet, de hulp van Ilse resulteert in een groter en actiever netwerk, waaruit daadwerkelijk opdrachten voortkomen en een goed beeld van wat ik als adviseur te bieden heb.

We hebben Ilse gevraagd meerdere LinkedIn trainingen te geven aan onze medewerkers. Ook was er de mogelijkheid voor een LinkedIn 1-op-1 APK . Dit was voor ons allen een mooi cadeau én het helpt bij referral recruitment. Ilse heeft kennis en kunde. Bovenal is ze puur en oprecht waardoor ze een veilige omgeving creëert. Ze bezit een natuurlijke rust en neemt echt de tijd voor je. Met heldere tips en voorbeelden, weet ze je te aan te zetten tot verbetering. Met haar aanpak, is het ineens leuk om aan je profiel te werken.

We hebben in minder dan 6 weken tijd een mooie LinkedIn training voor leidinggevenden in elkaar gezet. Zo fijn om vanaf dag 1 op één lijn te zitten. Ze is een prettige persoonlijkheid en met een aantal gerichte vragen komt ze tot de kern. En dan de training. Ilse heeft het vermogen om iedereen online aan het scherm gekluisterd te houden. De 3 uur vlogen voorbij en achteraf veel lovende woorden van collega’s. Ze brengt het verhaal rustig en ze is een echte expert wat mij betreft. Overall tevreden en zeker aan te bevelen.

Ilse Weijland heeft op onze bijeenkomst voor jeugdartsen met als thema “Profileren en pleitbezorging” (maart 2021) onze kennis van LinkedIn “geboost”.
Vijf redenen waarom ik Ilse Weijland van harte aanbeveel voor een LinkedIn training!
1. Omdat haar training precies aansloot bij het voorgesprek wat we van tevoren hadden waarin we onze behoeften en verwachtingen hadden besproken.
2. Omdat zij een helder en afwisselend LinkedIn verhaal presenteerde, meer dan 100% professioneel.
3. Omdat zij zich vooraf had verdiept in de doelgroep voor wie de presentatie bedoeld was en verrassende tips op maat gaf.
4. Omdat het zo prettig was om naar haar te luisteren, rustig en vlot tegelijk, vriendelijk en stimulerend tegelijk.
5. Omdat zij van alle sprekers op onze bijeenkomst de hoogste ranking haalde, iedereen onder de indruk was van haar training en mede daardoor onze bijeenkomst een groot succes is geworden.

Doelloos scrollen is voorbij dankzij Ilse Weijland. Linkedin gericht inzetten voor delen van kennis, opdoen inspiratie en leggen van waardevolle contacten. Mijn werk wordt er nog leuker van. Ik kan het elke organisatie aanraden!

Ilse heeft veel kennis en ervaring op haar vakgebied en weet dat op een toegankelijke en inspirerende manier over te brengen en ook echt een verandering teweeg te brengen bij de mensen waar ze mee werkt. Van harte aanbevolen!

Ilse is onwijs professioneel, betrokken en kundig! Haar persoonlijke benadering in de training/workshop is erg fijn. Ze weet daardoor iedereen in op een positieve manier mee te krijgen in het onderwerp. Iedereen kan gelijk aan de slag!

Uit de profielscan die Ilse voor me heeft gemaakt kwamen tal van punten naar voren om mijn presentatie op LinkedIn scherper te krijgen. Dit terwijl ik dacht dat ik mijn profiel al aardig op orde had. Naast praktische tips, is de beste tip die Ilse me heeft gegeven om je profiel te bekijken als lezer die mijn profiel voor het eerst bekijkt. Begrijpt een buitenstaander meteen wat er staat! Daarnaast gaf Ilse me een belangrijke algemene les: Focus, ben duidelijk in wat je wil – de rest leidt af.
Als je je online zichtbaarheid wil verbeteren, kan ik je echt aanraden om contact met Ilse op te nemen!

Waardevol! Ilse sluit naadloos aan op waar jíj staat met je online zichtbaarheid. Door dat Ilse tijd nam om te luisteren en door te vragen, vond ik de woorden die aansluiten bij mijn verhaal. Op waar ik naar toe wil, dus waar ik meer van wil krijgen. En ja, dat merkte ik direct in de maanden die daarop volgden; meer en betere connectie met mijn (uitgebreide en meer waardevolle) netwerk. Ilse geeft je praktische handvatten en helpt je over jouw eigen drempel of hobbel heen. Waardevolle gesprekken gegarandeerd!

Ilse heeft mij in een hele prettige sessie laten zien HOE je de punten op de spreekwoordelijke i zet om je Linkedin profiel te optimaliseren EN te personaliseren. Daarbij durfde ze mij met ‘liefde’ te confronteren en uit te dagen om mijzelf te laten zien in mijn profiel en niet alleen mijn werk(zaamheden). Dit resulteerde in een sterker profiel en een mooi gesprek met een mooi mens!

Ilse heeft mij heel goed geholpen bij mijn online profilering en presentatie. Alleen al de scan van mijn LinkedIn profiel vond ik goud waard, laat staan de begeleidende sessie daarna. Met haar scherpe blik legt Ilse mijn eigen blinde vlekken bloot. Door haar manier van vragen stellen, weet ik beter hoe anderen mijn profiel zien en waar ik op moet letten. Ze zegt het niet voor maar laat je zelf nadenken. Uiteraard geeft ze daarbij de nodige (praktische) tips waardoor ik nu veel meer functionaliteiten van LinkedIn gebruik. Heel blij met mijn vernieuwde profiel en dit had ik niet gekund zonder Ilse!

Ilse’s kracht zit voor mij, buiten de profielscan en de praktische tips, in het tijd nemen en doorvragen. Het dwingt je na te denken over wie je bent, wat je te bieden hebt en wat voor je doelgroep waardevol is om te lezen. Om vervolgens je tekst kracht bij te zetten door het een logische plek in je profiel te geven. Heel blij mee!

Ilse is een echte aanrader! Ze zorgt er samen met jou voor dat je LinkedIn profiel er weer strak bij staat, en goed aansluit op jouw carrière plannen en ambities. En dat doet ze op een hele natuurlijke en prettige manier. Ze durft de juiste vragen te stellen die jou helpen beantwoorden wie jij als persoon echt bent, en hoe jij waarde gaat toevoegen aan je toekomstige werkgever/opdrachtgever. Ilse gaat echt samen met jou profiel aan de slag, doet jou goed nadenken over wat je wil weergeven, maar helpt jou ook juist ook met suggesties als jij er even niet uitkomt met verwoorden wat je wil zeggen. Ze laat je op een hele pragmatische manier de toegevoegde waarde van LinkedIn zien. Tot slot: bedankt Ilse, well done!

Ilse is een kei in het gebruik van Linkedin en neemt de tijd om naar je profiel te kijken. Straalt het uit wat je wilt uitstralen? Staat er überhaupt op wat je doet? Ik heb een masterclass bij Ilse gevolgd en ze heeft een keer persoonlijk meegekeken. Je profiel knapt er direct van op. Echt een aanrader voor iedereen die meer uit Linkedin wilt halen!

Ilse zorgt dat je online LinkedIn profiel echt aansluit bij je persoonlijkheid en ambitie. Haar aanpak van een objectieve screening van je profiel en vervolgens een persoonlijk gesprek over wie je bent en wat je wil en kan, vond ik prettig en effectief. Ilse ‘leest’ je snel en weet je met de juiste vragen tot de kern te krijgen. Absoluut de moeite waard!