Hallo daar!

Als Verderkijker, van nature en van beroep (what’s in a name :-), onderzoek ik je vraag, probleem en/of situatie altijd met een scherpe en open blik. En die neem ik vervolgens mee in mijn trainingen, presentaties en 1-op-1 sessies. Zodat wat we doen goed aansluit bij je behoeften en je met inzicht en energie aan de slag gaat met de online presentatie van jou, je medewerkers en het bedrijf.

In mijn 10 jaar als zelfstandig ondernemer trainde/begeleidde/adviseerde ik hierin honderden professionals, vaak in combinatie met een LinkedIn strategie voor het bedrijf. Ik geloof heilig in jezelf profileren op een manier die bij jou en je business past én dat dat een gezamenlijke effort is. Omdat een persoonlijke en authentieke aanpak the only way to go is in dit overvolle social media landschap.

Met een bak aan ervaring, een achtergrond als loopbaancoach en stevige know how over wat wel en niet werkt op LinkedIn, richt ik me op een duurzame strategie. Yup, zo eentje van continuïteit en een lange adem ;-) Klinkt misschien wat minder sexy, maar is het oh zo waard. Komen die trucs, hacks en quick wins daarna wel en leveren ze je ook nog eens meer op, trust me.

On a more personal note woon ik als geboren Brabander alweer de helft van mijn leven boven de rivieren. Inmiddels is Den Haag mijn thuis, met m’n lief en 2 prachtige meisjes. Daarnaast ben ik wereldreiziger in hart en nieren, rode wijn drinker, draai ik John Mayer grijs en droom ik ervan ooit een grote, groene tuin aan huis te hebben (i.p.v. mijn huidige postzegel oase).

Weet me te vinden als ik je kan helpen met vragen op het vlak van Employee Advocacy en LinkedIn. Ik ontmoet je graag,

Hartelijke groet,

Ilse Weijland